Confidentialitate

Paroase.ro pune pe primul plan confidentialitatea datelor vizitatorilor site-ului si depune numeroase eforturi pentru a asigura vizitarea anonima a site-ului si a oferi vizitatorilor sai un grad maxim de confort.

Mai jos se poate gasi politica de confidentialitate a site-ului, ce speram sa va asigure o vizitare placuta  si sa va determine sa reveniti.

La fel ca oricare site, paroase.ro utilizeaza fisiere de tip cookie ce vor fi instalate in calculatoarele vizitatorilor.

Acestea sunt fisiere neinvazive si au rolul de a colecta informatii cu privire la tipul de browser folosit, al platformei utilizate si asupra tipului de dispozitiv de pe care s-a facut accesarea site-ului nostru.

Cookies-urile nu au rolul si nici nu pot culege nicio informatie personala a utilizatorului, iar informatiile obtinute de acestea se refera strict la comportamentul vizitatorului pe site-ul nostru. Aceste informatii vor fi folosite in viitor pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru optimizarea timpului de raspuns al site-ului.

Utilizatorul isi poate rezerva dreptul de a refuza instalarea acestor fisiere in mod direct sau prin modificarea unor setari ale browser-ului folosit, dar isi asuma riscul de a nu putea folosi informatiile oferite de site-ul nostru la intreaga capacitate.

Paroase.ro nu va colecta in nicio imprejurare informatii sau date personale ale utilizatorului ce ar putea duce la identificarea fizica a acestuia.