Termeni si conditii

Pentru a avea o vizita cat mai sigura si mai placuta pe site-ul nostru este necesar sa respectati politica privind termenii si conditiile.

Prin accesarea paroase.ro va manifestati pe deplin acordul asupra acestei politici, iar in cazul in care nu agreeati acesti termeni utilizarea site-ului va fi interzisa.

Continutul site-ului nu este destinat uzului comercial, iar orice reproducere, instrainare sau reformulare, indiferent de cum mediul folosit (pe hartie sau electronic)  este strict interzisa. Aceasta este permisa numai cu acordul scris al editorilor site-ului. Informatiile pot fi folosite numai pentru uzul personal, caz in care accesul este liber in toate sectiunile site-ului.

Paroase.ro, impreuna cu administratorul si editorii site-ului nu garanteaza asupra corectitudinii informatiilor afisate si nu pot fi facuti responsabili in urma nici unei daune aparute in urma utilizarii continutului site-ului.

Informatiile continute in paginile noastre sunt de uz general, destinate publicului larg si nu sunt adaptate nici unui caz particular. Va rugam sa apelati mai intai la sfaturile unui specialist inainte de a aplica cele vazute pe site.

Paroase.ro isi  rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau sterge fara nicio instiintare prealabila unele portiuni ale continutului site-ului. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona (daca este cazul) accesul unor anumiti utilizatori la anumite capitole din site.